Post by paitalkingliteg on Feb 20, 2022 0:22:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho zlatých hacků ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
na nějaké úrovni je chyba, laskavě ji opravte.
Tato hra je velmi dobrá 😊 Tato hra se mi moc líbila, je velmi zajímavá. Chtěl bych vás požádat, abyste si zahráli tuto hru.
mám to moc ráda. Ale teď, už ± 3 týdny, jsem uvízl na Lv 10-51. Je to na hovno! Teď si oddechnu a hledám jiné hry, protože tady mi nepomáhají úrovně stresu.
na úrovni 264 jste udělali chybu, je zde pouze 18 sušenek, ale ve hře, která viděla 19 sušenek, úroveň neprošla😕😕😕😕😕
Právě jsem si to dnes stáhl a myslel jsem si, že by bylo zábavné vyzkoušet něco nového, ale nudilo mě to, dokud jsem neusnul. Hra byla tak pomalá a nudná. Promiň, jestli jsem někoho urazila😸
Milujte tuto aplikaci, je to skvělý nápad 👍🔥🔥🔥
dobré a zábavné, dokud se neobjeví grahamové sušenky. Poté hra skončí, odinstalujte.
쇼핑몰 걸 캐주얼 게임 crd
Ztrácet herní čas plýtvání hraním úrovně 10 - 51 je těžké síťové plýtvání stahováním😑😑😑😒😒😒
Užij si to naplno!
Hra se stále pozastavuje
Velmi roztomilé, rychlé, barevné, velkorysé posilovače, zábavné vyhrát; velmi často!😊
@ 4st to bylo dobré, dokud jsem nezačal hrát tyto těžké úrovně. Ale tato hra s cukrovinkami je waaaay lepší než jiné hry s cukrovinkami, protože vás neomezuje životy. To vás udrží ve hře, dokud nepřekročíte úroveň. Takže tě hodnotím třemi hvězdičkami 4rm me.
Opravdu se mi tato hra líbí, ale každých pár sekund se mezi nimi objeví HODNĚ reklam! měli by to dělat jako každou 3. nebo 5. úroveň, protože je to opravdu otravné.
Nuda hrát
Uvízl v úrovni 10-51 na téměř 9 měsíců. Vydejte alespoň opravu nebo aktualizaci. Úroveň není možné projít ani se speciálními předměty.
Když si užijete spoustu zábavy velmi dobré pro mozek, musíte se soustředit na každý pohyb, který uděláte.
Pěkná a stabilní hra, která se dá hrát s dobrým tempem
Candy Fever Vabaajamängud pwm
Zábava a zábava
Krátké reklamy a téměř vždy můžete pokračovat v hraní této hry.
Je to snadné. je to zábava. má dobrou grafiku. Tuto hru doporučuji ke hraní všem. je to občas náročné, ale hra vám dá rady. můžete získat více pohybů sledováním reklamy. Miluji to. Zdaleka nejlepší hra všech dob!
Je to velmi pěkná hra, mám rád hry, které mohou napadnout váš mozek stejně jako cukrovou horečku, ale s úrovní 51 je třeba něco udělat, jak to proboha může člověk projít a v této hře potřebujeme odměny, protože to není jednoduchá hra Všechno
ztráta času pouze přidat přichází nelze hrát nenainstalujte
Tato hra nemá žádné odpočinkové příliš mnoho reklam, je to tak nudné
Ta hra mě opravdu baví, ale nemám rád časování a kvůli tomu malému červenému monstru jsem ji smazal. Je dost těžké sehnat předměty, které potřebujete. Přechod k něčemu jinému
Zatím dobré, ale se spoustou reklam. To je otravné.
Je to dobrá hra, ale má spoustu vylepšení. měli byste se na to podívat.😊
hra podvádí stejně jako všechny ostatní zápasy 3. bude možný tah a bude se míchat. podvodníci nikdy prosperují
pokrok nelze uložit na dálku a šance na offline záchranná lana
Hra je krásná, ale trochu pomalá
Candy fever je dobrá hra, ale neměla by být pokaždé příkladem.
Candy Fever Fritidsspill bzde
velmi návykové, bez reklam.
Některé kapitoly jsou nudné, ale jiné opravují.
Candy Fever معمولی fwmp
Tuto hru je téměř nemožné vyhrát. Získat tolik různobarevných míčků v jedné hře se jen tak nestane. Vzdát to!!!
je to zábavné, ale reklamy mezi tím jsou tak znepokojivé